'Digitalt! - dit digitale rum' : -En brugerevaluering

Studenteropgave: Erhvervsrelateret projekt

  • Sanne Mendel
Erhvervsrelaterede projekt, Bibliotekar DB
Denne projektrapport analyserer og evaluerer et virksomhedsprodukt, bestående af en brugerevaluering foretaget på Københavns Hovedbibliotek omhandlende deres nye koncept Digitalt!, i forbindelse med Det Erhvervsrelaterede Projekt på IVA i København.
Undertegnede har sammen med Hovedbiblioteket samarbejdet om en projektbeskrivelse som Hovedbiblioteket ønskede skulle tage udgangspunkt i en brugerevaluering af konceptet.
Lennart Björneborns model om bibliotekets samlede brugergrænseflade samt Sadler & Givens model om tilsigtede og opfattede brugsmuligheder, dannede udgangspunkt for udarbejdelsen af det praktiske produkt og til analysen i denne projektrapport.
Empirien bestod af en kvalitativ interviewmetode forefindende over en længere periode og den samlede konklusion mundede ud i, at Hovedbiblioteket med dets koncept formår at implementere store dele af bibliotekets samlede brugergrænseflade i området Digitalt! men formår på nuværende tidspunkt ikke at formidle den tilsigtede brug af området til brugerne.
SprogDansk
Udgivelsesdato21 maj 2012
Antal sider47
Udgivende institutionDet Informationsvidenskabelige Akademi, København

    Emneord

  • Københavns Hovedbibliotek, brugeradfærd